‘Aquest Nadal compro a Torrefarrera’, nova campanya de promoció del comerç local

Una iniciativa de l’Ajuntament de Torrefarrera, PIMEC Comerç i l’Associació de Comerciants de Torrefarrera 

Es repartiran fins a 1.000 vals de descompte de 10 euros per gastar als comerços adherits a la campanya durant l’època nadalenca

“Aquest Nadal compro a Torrefarrera” és una iniciativa de l’Ajuntament de Torrefarrera, PIMEC Comerç i l’Associació de Comerciants de Torrefarrera per incentivar la compra al petit comerç local durant l’època nadalenca. Es repartiran fins a 1.000 vals de descompte de 10 euros per gastar als comerços adherits a la campanya.

Aquesta iniciativa és la continuació de la campanya “Compro a Torrefarrera” que es va iniciar l’any passat motivada per la crisi de la Covid-19, i coincideix amb la creació de l’Associació de Comerciants de Torrefarrera, sent la primera iniciativa conjunta amb la Regidoria de Comerç.

Per poder participar, les persones majors d’edat empadronades a Torrefarrera poden omplir el formulari en línia, del 3 al 8 de desembre, i aconseguir un dels vals de descompte de 10 euros per bescanviar en el petit comerç del municipi adherit a l’Associació, amb una compra mínima de 20 euros. Després de verificar el compliment dels criteris, s’enviarà el val electrònicament. 

Les persones d’edat avançada que no disposin de recursos tecnològics podran omplir el formulari de forma presencial dimarts, 7 de desembre, a la Llar dels Jubilats de Torrefarrera de 8.30 a 11 h i de 17 a 20 h. 

Les primeres 1.000 sol·licituds seran premiades (800 en línia i 200 presencials) i rebran els vals de descompte que seran vàlids del 15 de desembre al 9 de gener.

Comerços adherits a la campanya

Comerços adherits a la campanya són els proposats per PIMEC Comerç i l’Associació de Comerciants de Torrefarrera.

Llistat amb els comerços adherits:

Ard&Pel estilistes
Clínica Dental Puigdemasa
Clínica Dental Torrefarrera
Decor Cuina
Estètica i Bellesa Teresa Bifet
Farmàcia Sabrina Bifet
Forn de Pa Casals
Fruiture Advisors SL
Isabel Estètica
Julián García Ruiz i Associats
La Pizza Torrefarrera
Lo Cafetó
Magenta, Moda infantil i Juvenil
Merceria i roba de la Llar Maria Teresa
Monu
Nederlanden Textil S.L.
Niu del Nadó
Pastisseria Forn Germans Ribes
Perruqueria 9-LUK
Perruqueria Annabel
Perruqueria Aries
Perruqueria Maria Pilar
Plats i més
Printlleida
Peixateria Mònica
Respira espai de salut
Restaurant Casa Ester
Swett Taller

Feu un comentari