#ComproaTorrefarrrea també estrena perfils a Instagram i Facebook

La iniciativa #ComproaTorrefarrera, posada en marxa pels prop de 60 establiments de Torrefarrera per impulsar l’economia local, a més de comptar amb una nova imatge gràfica i  obrir una pàgina web (https://comproatorrefarrera.cat/), també disposa de perfils a les xarxes socials d’Instagram (https://www.instagram.com/comproatorrefarrera/) i Facebook (https://www.facebook.com/comproatorrefarrera/). 

A través de les xarxes socials, es difondrà tota aquella informació relacionada amb la iniciativa, així com totes les accions, campanyes i esdeveniments que es vagin organitzant per part dels comerciants, restauradors i altres negocis del municipi.

Per estrenar les xarxes, es presentarà la iniciativa i s’explicaran els seus punts clau. En elles també es presentaran tots els establiments que formen part de Compro a Torrefarrera. Els perfils socials també serviran per compartir les experiències i opinions dels veïns i veïnes del poble sobre el comerç local: recomanacions, el tracte o servei que han rebut, la qualitat del producte, la comoditat en la compra, etc. I, per suposat, es compartiran totes aquelles iniciatives que vagin sorgint d’ara en endavant.

Segueix els perfils de Facebook (@comproatorrefarrera) i Instagram (@comproatorrefarrera) i no et perdis cap novetat!

Feu un comentari