La Pastisseria Germans Ribes col·labora amb AFANOC i el càncer infantil per Sant Joan

La Pastisseria Germans Ribes, juntament amb més d’una vintena de pastissers de la província de Lleida, regalarà una gorra d’AFANOC Lleida, de diferents campanyes del Posa’t la Gorra!, en comprar una coca de Sant Joan, a partir de 25 €. Sota el lema Fem un Sant Joan pel càncer infantil, AFANOC i el Gremi de Pastisseria de Lleida han tancat un acord que fa possible aquesta col·laboració ciutadana.

Amb aquesta campanya es promou la celebració d’una revetlla més solidària i es mostra la implicació del gremi lleidatà en aquesta causa, tot i la crisi. L’objectiu és sensibilitzar la població sobre el càncer infantil i ajudar l’entitat a obtenir recursos per seguir mantenint els serveis que ofereix de manera gratuïta a les famílies d’infants i adolescents amb aquesta malaltia.

A més a més, les pastisseries també tindran les gorres a la venda en els seus locals per un preu de 3 euros, per totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar de forma individual.

Compra una coca a la Pastisseria Germans Ribes i emporta’t una gorra! Ajudaràs a les famílies que lluiten contra el càncer infantil.

Feu un comentari