Novetats en la fase 3 del desconfinament

Des d’avui dijous, 18 de juny, Torrefarrera, que es troba a la Regió Sanitària Lleida, ha passat a la Fase 3 del desconfinament. En aquesta nova fase, es permet la mobilitat entre totes les regions que estiguin en fase 3 (actualment tota Catalunya) i es poden fer trobades de fins a 20 persones, sense franges horàries.

Pel que fa a bars i restaurants, s’amplia la capacitat del servei a l’interior del local del 40 al 50% i també es pot servir a la barra, i a les terrasses es permet un 75% d’aforament.

Pel que fa als comerços minoristes, els locals poden seguir obrint sense restricció de metres quadrats i es passa del 40 al 50% de la capacitat. A més, està permès utilitzar els lavabos, vestuaris, emprovadors, sales de lactància i similars, per una persona si tenen fins a 4 m2 o 50% de cabines o urinaris si tenen més d’un.

Per garantir la seguretat i la salut de tots i totes, clients i professionals que hi treballen, continuen vigents les mesures de prevenció, com el manteniment de la distància socials i el rentat de mans, que s’han de respectar en tot moment.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/fase-3/

Feu un comentari