Reobertura del Mercat Municipal de Torrefarrera

Reobertura del Mercat Municipal de Torrefarrera:

Amb menys parades i extremant les mesures de seguretat

Des de diumenge, 10 de maigel Mercat Municipal de Torrefarrera obre cada diumenge amb menys parades, aforament limitat fins a mil persones i extremant les mesures de protecció i seguretat per a clients i paradistes per evitar contagis per la COVID-19. Així, tothom que hi vulgui accedir ha de portar obligatòriament guants i mascareta, i els infants tenen prohibida l’entrada. Els paradistes només poden vendre productes d’alimentació, begudes, alimentació per a animals, productes higiènics i planter.

L’alcalde de TorrefarreraJordi Latorre, destaca que la reobertura del Mercat Municipal “és un pas més en la recuperació del comerç de proximitat i la producció local tan importants per a la localitat, mentre es recobra la normalitat a poc a poc i amb tota la prudència que la situació requereix”.

Reobertura del Mercat Municipal de Torrefarrera

Per evitar aglomeracions i garantir que no se supera un terç de l’ocupació de l’espai (mil persones aproximadament), els accessos al mercat estaran regulats per agents de seguretat i municipals que comprovaran que tothom hi accedeixi amb les mesures de protecció. 

Els paradistes han d’extremar les mesures preventives seguint les recomanacions del Departament de Salut (portant mascareta, guants i fent servir solució hidroalcohòlica) i no es permet als clients tocar els productes, excepte que sigui amb guants d’un sol ús quan el paradista pugui facilitar-los. Totes les parades hauran de vigilar i fer complir les normes d’higiene general.

Les parades se situen a una distància lineal mínima entre elles de dos metres (a banda i banda) i frontal de sis metres. Caldrà fer un control rigorós de les cues per evitar aglomeracions. Els clients han de respectar la distància de dos metres i esperar el seu torn formant una cua de manera que només hi hagi una persona a primera línia de la parada.Es recomana als paradistes la instal·lació d’un plàstic protector per tractar amb el client, al mateix temps que s’evitarà, dins del possible, el cobrament amb diners en efectiu. A més, les parades hauran de disposar de papereres per llençar els guants usats pels clients.

Feu un comentari